Dadlarna igen

Receptet på förrätten från nyårsmiddagen är nu uppdaterad med foto! Visserligen en halvsuddig mobilbild, men den ger en uppfattning om hur det såg ut i alla fall 🙂

Det här skriver jag mest för att få en anledning att åter igen säga hur otroligt gott det var med baconlindade dadlar. Den söta kolasmaken hos dadeln gifter sig perfekt med sältan och röksmaken från baconet.
Mitt tips är att prova snarast möjligt – du kommer ändå ångra att du inte gjort det tidigare!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: